Lyckad produktlansering för Enduce ”Vi har fått riktigt bra feedback”

Serietillverkningen av den hållbara golvbrunnen har nyligen påbörjats.  

– Äntligen är vi ute på marknaden och kan tillgängliggöra vår lösning. Behovet av energieffektivisering är enormt och vi bidrar med ett väldigt konkret och betydelsefullt verktyg för bygg- och fastighetsbranschen inom ett område som är eftersatt. Normen kan inte vara att vi spolar bort energi. Branschen behöver en ny standard, säger Thomas Holmberg.  

Och reaktionerna lät inte vänta på sig. Många kunder, både företag och privatkunder, har hört av sig och är intresserade av att köpa golvbrunnen. Många har också anmält sig till Enduces webbinarium om produkten som hålls en gång i veckan.  

– Målet är att leverera hundratals enheter efter årsskiftet och i framtiden tusentals, säger Aleksander Teir, teknisk säljare på Enduce. 

I mitten av september åkte även Enduce till Fastighetsmässan i Göteborg, Sveriges största fastighetsmässa. Där var målet att landa 20 nya kontakter, men bolaget åkte hem som en av topp-10-procenten utställare med flest antal registrerade intresseanmälningar vid montern.  

– Jag har sålt många produkter på mässor under min karriär, men jag har aldrig upplevt ett sådant positivt gensvar från mässbesökare. Alla, både privatpersoner och branschexperter, ser nyttan med produkten. Det är något alldeles unikt, säger Aleksander Teir.  

Duschgolvbrunnen har under det senaste året testats i samverkan med ett flertal aktörer och i många olika miljöer. Allt från villa till hotellmiljö och delat korridorsboende. Även av tillverkare av prefabricerade badrum i syfte att göra produkten så tillgänglig som möjligt – till en ny standard.  

– Det är tack vare all verifiering, all feedback från våra samarbetspartners, som vi kunnat förfina produkten så mycket som vi gjort. Användarvänligheten inte minst har blivit mycket bättre, säger Thomas Holmberg. 

Så funkar golvbrunnen 

Enduce golvbrunn återvinner värme ur duschvattnet. Använt duschvatten leds genom en högeffektiv värmeväxlare innan det spolas ut i avloppet. Värmen överförs till duschens inkommande kallvatten, vilket innebär att betydligt mindre hetvatten behöver tillsättas för en behaglig duschtemperatur. På så vis sparas stora mängder energi – upp till 75 procent – vilket är världsledande. Ett integrerat system för rengöring håller lösningen driftsäker och effektiv över tid.  

Produkten anpassad för att enkelt kunna byggas in och användas i såväl småhus som stora flerbostadshus och hotell.

Lär dig mer på webbinarium

Delta gärna på våra regelbundna webbinarium för att lära dig mer om vår lösning. Under cirka 45 minuter berättar vi om vår lösning, tekniken bakom och svarar på frågor. Webbinarierna genomförs via Teams. Varmt välkommen!

Senaste nytt