Installatör

Denna sida vänder sig till dig som är installatör.

En ny standard

Installera Enduce golvbrunn för att leverera pålitlig och effektiv energiåtervinning till era kunder. Vår robusta och enkla konstruktion är lätt att installera och underhålla. Patenterad teknologi återvinner upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning, vilket leder till betydande energi- och kostnadsbesparingar. Hjälp era kunder att spara energi och sänka driftskostnader med Enduce.

Enkel installation

Vår golvbrunn är utformad för att vara enkel att installera och underhålla, vilket sparar både tid och arbete. Dessutom bidrar du till en mer hållbar framtid med varje installation, tack vare vår teknologi som återvinner upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning.

Installationen av en Enduce golvbrunn är inte bara ett jobb, det är ett steg mot en mer hållbar värld.

Porträtt av Thomas Holmberg på Enduce
Thomas Holmberg
Verkställande direktör på Enduce

Ladda ned

Norrland YMCA hostel

Referensprojekt

Norrland YMCA Hostel

Välbesökt hostel i Umeå där vi genomfört verifiering under lång tid med gott resultat. Många tusen duschar har genomförts i två olika versioner av duschkar.

Det är bra för vårt varumärke att kunna erbjuda energibesparande och miljövänlig duschning till våra boende.

Tobias Björkholm
F.d. Föreningsdirektör
KFUM Umeå

Ytterligare vinster

Energi- och effektbesparing

Minskad miljö-och klimatpåverkan

Ökad lönsamhet och fastighetsvärde

Enduce monterar sin golvbrunn

Webbinarium & möten

Välkommen att anmäla dig till våra öppna webbinarium. Under 30 minuter berättar vi om vår produkt, tekniken bakom och om genomförda installationer. Vi lyfter också fram studier och evidens som talar för den här typen av installation samt det värde som skapas. Webbinariet genomförs via Teams.

Du är också välkommen att boka ett digitalt möte med oss t.ex. om du har ett konkret projekt i åtanke eller vill fördjupa dig i vår värdekalkyl. Vi hjälper gärna till.

Räkna själv

Använd vår värdekalkyl för att få en grov uppskattning om hur Enduce energiåtervinnande golvbrunn påverkar dina fastighetsekonomiska nyckeltal. De värden du anger beräknas tillsammans schablonvärden i branschen och från aktuella studier. Läs mer i vår Kunskapsbank

Kommer strax

Gör vår fördjupade värdekalkyl

Vi hjälper gärna till med specifika beräkningar för en fastighet, såväl nyproduktion som renovering. Hör av dig till oss för att ta del av vår fördjupade värdekalkyl.

Frågor & svar

Enduce golvbrunn är utformad för att vara enkel att installera och underhålla, med patenterade funktioner som gör det enkelt att integrera i befintliga eller nya VVS-system. Vi tillhandahåller också tydliga installationsanvisningar och support vid behov.
Ingen särskild utrustning eller verktyg krävs för att installera Enduce golvbrunn. Standardverktyg och tekniker som används vid installation av traditionella golvbrunnar fungerar även för Enduce golvbrunn.
Absolut! Vi erbjuder utbildning och support för alla VVS-installatörer som vill lära sig mer om vår teknik och dess fördelar. Kontakta oss för mer information.
Besök gärna vår Kunskapsbank för svar på fler vanliga frågor och fördjupande information.
Porträtt av Henrik Hagman på Enduce

Henrik Hagman

Teknik- och produktchef
henrik.hagman@enduce.se
070-947 57 43

Porträtt av Aleksander Teir på Enduce

Aleksander Teir

Marknadsutvecklare
aleksander.teir@enduce.se
079-103 56 56

Kunskapsbank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.