Projektör/konsult

Denna sida vänder sig till dig som är projektör eller konsult. 

En ny standard

Som energikonsult eller byggprojekterare spelar du en avgörande roll i att skapa mer energieffektiva och hållbara byggnader. Vår patenterade golvbrunn kan vara en central del av denna ekvation. Genom att återvinna upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning, erbjuder vår lösning en oöverträffad möjlighet till energi- och resursbesparing. Låt oss samarbeta för att skapa byggnader som är lika smarta som de är hållbara.

Bättre energiprestanda

Som energikonsult eller byggprojekterare vet du hur viktigt det är att integrera energieffektiva lösningar i dina projekt. Med Enduce golvbrunn får du en lösning som återvinner upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning – vilket gör varje byggnad mer hållbar och kostnadseffektiv.

Enduce golvbrunn är inte bara en innovation, det är framtidens standard för hållbara byggnader.

Porträtt av Thomas Holmberg på Enduce
Thomas Holmberg
Verkställande direktör på Enduce

Ladda ned

Norrland YMCA hostel

Referensprojekt

Norrland YMCA Hostel

Välbesökt hostel i Umeå där vi genomfört verifiering under lång tid med gott resultat. Många tusen duschar har genomförts i två olika versioner av duschkar.

Det är bra för vårt varumärke att kunna erbjuda energibesparande och miljövänlig duschning till våra boende.

Tobias Björkholm
F.d. Föreningsdirektör
KFUM Umeå

Ytterligare vinster

Energi- och effektbesparing

Minskad miljö-och klimatpåverkan

Ökad lönsamhet och fastighetsvärde

Enduce monterar sin golvbrunn

Webbinarium & möten

Välkommen att anmäla dig till våra öppna webbinarium. Under 30 minuter berättar vi om vår produkt, tekniken bakom och om genomförda installationer. Vi lyfter också fram studier och evidens som talar för den här typen av installation samt det värde som skapas. Webbinariet genomförs via Teams.

Du är också välkommen att boka ett digitalt möte med oss t.ex. om du har ett konkret projekt i åtanke eller vill fördjupa dig i vår värdekalkyl. Vi hjälper gärna till.

Räkna själv

Använd vår värdekalkyl för att få en grov uppskattning om hur Enduce energiåtervinnande golvbrunn påverkar dina fastighetsekonomiska nyckeltal. De värden du anger beräknas tillsammans schablonvärden i branschen och från aktuella studier. Läs mer i vår Kunskapsbank

Kommer strax

Gör vår fördjupade värdekalkyl

Vi hjälper gärna till med specifika beräkningar för en fastighet, såväl nyproduktion som renovering. Hör av dig till oss för att ta del av vår fördjupade värdekalkyl.

Frågor & svar

Slå på/av innehåll
Enduce ger direkt effekt och är en långsiktig lösning, som fortsätter att betala sig över tid. Utöver pengar och nya affärsmöjligheter, sparar vi på jordens och samhällets resurser.

I bostadsfastigheter är tappvattnet en av de största energibovarna – värmen åker rakt ut i avloppet. Med Enduce återvinns upp till 75 procent, vilket kraftigt minskar driftkostnaderna. För ett flerbostadshus kan det handla om en minskning på 11 procent över hela fastigheten.

Energikalkylerna påverkas naturligtvis mycket positivt. De stora energibesparingarna i projekten bidrar till möjligheter för gröna lån, fördelar vid upphandlingar och möta branschens regler och miljödirektiv. Kloka miljöval stärker också ert arbetsgivarvarumärke och gör fastigheten mer attraktiv för slutkunden.

Du är välkommen att ta kontakt med Aleksander på telefonnummer
079-103 56 56 eller aleksander-teir@enduce.se. Aleksander tar gärna fram ett prisförslag åt er.

Du kan också gå in på offertförfrågan för att ta fram en offert. 


Om du är intresserad av en ungefärlig kostnad, så kan du använda vårt verktyg Räkna Själv här till vänster.

 

Genom att ta in Enduce redan i projekteringsskedet, blir energikalkyler och driftbudgetar på rätt nivå från början. Installationen kräver inget merarbete. Utöver den stora energibesparingen är Enduce en helt vanlig golvbrunn.
Enduce golvbrunn är en viktig komponent för att skapa mer energieffektiva och hållbara byggnader. Genom att återvinna upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning, bidrar vår lösning till att minska byggnadens övergripande energiförbrukning.
Enduce golvbrunn erbjuder en oöverträffad möjlighet till energi- och resursbesparing, vilket gör den till en attraktiv investering. Dessutom bidrar den till att uppnå hållbarhetsmål, vilket är ett viktigt försäljningsargument för många klienter.
Ja, Enduce golvbrunn bygger på forskningsbaserad och patenterad teknologi som har visat sig vara effektiv och pålitlig i åtskilliga installationer.
Besök gärna vår Kunskapsbank för svar på fler vanliga frågor och fördjupande information.
Porträtt av Henrik Hagman på Enduce

Henrik Hagman

Teknik- och produktchef
henrik.hagman@enduce.se
070-947 57 43

Porträtt av Aleksander Teir på Enduce

Aleksander Teir

Marknadsutvecklare
aleksander.teir@enduce.se
079-103 56 56

Kunskapsbank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.