Bjälklagsinstallation

Bjälklagsdjupet för golvbrunnen Enduce E2 är 139 mm, med en totalhöjd upp till överkant av golvbrunnsfläns 175 mm. Golvbrunnens höjd på 36 mm över bjälklaget möjliggör normenlig installation i både helgjutna bjälklag och skivgolv. 

Golvbrunnen kan beställas med monteringsram för montering i lättviktsbjälklag (trä och plåt-balkar) med golvskivor, eller med fästöron för infästning och nivellering inför gjutning av bjälklag och golv.  

Beräkningar finns för golvbrunnens påverkan på betongbjälklags bärighet. Kontakta oss för lösningsförslag och ytterligare information. 

Hjälpte den här artikeln dig?

0
0

Kontakta oss

Porträtt av Henrik Hagman på Enduce

Henrik Hagman

Teknik- och produktchef 
henrik.hagman@enduce.se
070-947 57 43

Mer från kunskapsbanken

Hur duschplatsen utformas och ventilationen placeras spelar en stor roll för duschkomfort, badrumsklimat och inte minst energieffektiviteten.  
Enligt Boverket får energibesparande teknikers bidrag till förbättring av energiprestanda inkluderas i beräkningarna utifrån teknikens påvisade energibesparing.
Enduce minskar inte vattenförbrukningen totalt sett men varmvattenförbrukningen minskar. Resursbesparingen ligger i huvudsak i energin och inte i vattnet.

Lär dig mer på webbinarie

Delta gärna på våra regelbundna webbinarier för att lära dig mer om vår lösning. Under 30 minuter berättar vi om vår lösning, tekniken bakom och svarar på frågor. Webbinarierna genomförs via Teams.  

Du är också välkommen att boka ett enskilt möte t.ex. för att diskutera ett konkret projekt eller en specifik fråga.