Fastighetsägare

Denna sida vänder sig till dig som äger fastigheter.

En ny standard

Är du fastighetsägare och letar efter sätt att minska driftskostnaderna, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid? Med vår patenterade golvbrunn kan du göra just det. Vår unika produkt återvinner upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning, vilket leder till betydande ekonomiska och miljömässiga besparingar. Detta är inte bara bra för din plånbok, men även för planeten. Låt oss tillsammans sätta en ny standard för hållbar fastighetsförvaltning.

Bättre driftnetto och lägre klimatavtryck

I värdekalkylen ser vi ofta hur Enduce påverkan på driftnettot höjer fastighetsvärdet och därmed finansieringsutrymmet mer än investeringskostnaden. Det gör beslutet att välja Enduce enkelt att fatta.

Enduce kan öka avkastningen och förbättra klimatavtrycket utan att det kostar eget kapital

Porträtt av Thomas Holmberg på Enduce
Thomas Holmberg
Verkställande direktör på Enduce

Är du privatperson?

Om du äger en eller några fastigheter som privatperson och vill köpa våra patenterade, kostnadseffektiva golvbrunnar
är du välkommen att göra din beställning via vår externa webbutik. 

Ladda ned

Norrland YMCA hostel

Referensprojekt

Norrland YMCA Hostel

Välbesökt hostel i Umeå där vi genomfört verifiering under lång tid med gott resultat. Många tusen duschar har genomförts i två olika versioner av duschkar.

Det är bra för vårt varumärke att kunna erbjuda energibesparande och miljövänlig duschning till våra boende.

Tobias Björkholm
F.d. Föreningsdirektör
KFUM Umeå

Ytterligare vinster

Energi- och effektbesparing

Minskad miljö-och klimatpåverkan

Ökad lönsamhet och fastighetsvärde

Enduce monterar sin golvbrunn

Webbinarium & möten

Välkommen att anmäla dig till våra öppna webbinarium. Under 30 minuter berättar vi om vår produkt, tekniken bakom och om genomförda installationer. Vi lyfter också fram studier och evidens som talar för den här typen av installation samt det värde som skapas. Webbinariet genomförs via Teams.

Du är också välkommen att boka ett digitalt möte med oss t.ex. om du har ett konkret projekt i åtanke eller vill fördjupa dig i vår värdekalkyl. Vi hjälper gärna till.

Räkna själv

Använd vår värdekalkyl för att få en grov uppskattning om hur Enduce energiåtervinnande golvbrunn påverkar dina fastighetsekonomiska nyckeltal. De värden du anger beräknas tillsammans schablonvärden i branschen och från aktuella studier. Läs mer i vår Kunskapsbank

Kommer strax

Gör vår fördjupade värdekalkyl

Vi hjälper gärna till med specifika beräkningar för en fastighet, såväl nyproduktion som renovering. Hör av dig till oss för att ta del av vår fördjupade värdekalkyl.

Frågor & svar

Slå på/av innehåll
Genom att ta in Enduce redan i projekteringsskedet, blir energikalkyler och driftbudgetar på rätt nivå från början. Installationen kräver inget merarbete. Utöver den stora energibesparingen är Enduce en helt vanlig golvbrunn.
Enduce ger direkt effekt och är en långsiktig lösning, som fortsätter att betala sig över tid. Utöver pengar och nya affärsmöjligheter, sparar vi på jordens och samhällets resurser.

I bostadsfastigheter är tappvattnet en av de största energibovarna – värmen åker rakt ut i avloppet. Med Enduce återvinns upp till 75 procent, vilket kraftigt minskar driftkostnaderna. För ett flerbostadshus kan det handla om en minskning på 11 procent över hela fastigheten.

Energikalkylerna påverkas naturligtvis mycket positivt. De stora energibesparingarna i projekten bidrar till möjligheter för gröna lån, fördelar vid upphandlingar och möta branschens regler och miljödirektiv. Kloka miljöval stärker också ert arbetsgivarvarumärke och gör fastigheten mer attraktiv för slutkunden.

Du är välkommen att ta kontakt med Aleksander på telefonnummer
079-103 56 56 eller aleksander-teir@enduce.se. Aleksander tar gärna fram ett prisförslag åt er.

Du kan också gå in på offertförfrågan för att ta fram en offert.

Om du är intresserad av en ungefärlig kostnad, så kan du använda vårt verktyg Räkna Själv här till vänster.

 

Ja, Enduce golvbrunn bygger på en industriellt beprövad teknik, som vi har anpassat till moderna badrum. Det är en robust produkt, byggd av standardkomponenter och med tydliga monteringsanvisningar.
Enduce golvbrunn återvinner värmen ur duschvattnet, den är enkel att installera och lätt att hålla ren. Det är en ny standard för golvbrunnar.  

Den integrerade plattvärmeväxlaren ser till så att värdefull energi inte spolas ut i avloppet. I stället används det utgående duschvattnet till att värma upp nytt vatten, i ett hygieniskt och robust system.    

Med Enduce golvbrunn återvinns 71–75 procent av energin (verifierat av RISE 2022). Det är mer än vad någon annan lösning på världsmarknaden kan prestera i dag. 

I övrigt är Enduce precis som vilken golvbrunn som helst. Den passar i de flesta badrum, är enkel att installera och lätt att rengöra för slutanvändaren. Läs manualen här.    
Genom att använda Enduce golvbrunn i din fastighet kan du bidra till att uppnå olika miljöcertifieringar, såsom LEED, BREEAM och GreenBuilding, tack vare den energibesparing och minskade miljöpåverkan som golvbrunnen erbjuder.
Besök gärna vår Kunskapsbank för svar på fler vanliga frågor och fördjupande information.
Porträtt av Henrik Hagman på Enduce

Henrik Hagman

Teknik- och produktchef
henrik.hagman@enduce.se
070-947 57 43

Porträtt av Aleksander Teir på Enduce

Aleksander Teir

Marknadsutvecklare
aleksander.teir@enduce.se
079-103 56 56

Kunskapsbank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.