Boende

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

En ny standard

Har du redan vår Enduce golvbrunn installerad i ditt hem? Då bidrar du redan till en mer hållbar framtid! Vår patenterade teknologi återvinner upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning, vilket innebär mindre energiförbrukning och lägre kostnader för dig. Men det är inte allt. Du gör också en positiv skillnad för miljön genom att minska ditt hems koldioxidavtryck. Tack för att du är en del av vår resa mot en mer hållbar framtid.

Gör skillnad - på riktigt

Vår Enduce golvbrunn återvinner upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning, vilket minskar ditt hemmas energiförbrukning och kostnader. Men det är inte allt. Du bidrar också till att minska koldioxidavtrycket och skapar en positiv inverkan på vår planet. Tack för att du är en del av vår resa mot en mer hållbar framtid.

Varje gång du duschar med Enduce golvbrunn, är du en del av lösningen för en mer hållbar framtid.

Porträtt av Thomas Holmberg på Enduce
Thomas Holmberg
Verkställande direktör på Enduce

Ladda ned

Norrland YMCA hostel

Referensprojekt

Norrland YMCA Hostel

Välbesökt hostel i Umeå där vi genomfört verifiering under lång tid med gott resultat. Många tusen duschar har genomförts i två olika versioner av duschkar.

Det är bra för vårt varumärke att kunna erbjuda energibesparande och miljövänlig duschning till våra boende.

Tobias Björkholm
F.d. Föreningsdirektör
KFUM Umeå

Ytterligare vinster

Energi- och effektbesparing

Minskad miljö-och klimatpåverkan

Ökad lönsamhet och fastighetsvärde

Enduce monterar sin golvbrunn

Webbinarium & möten

Välkommen att anmäla dig till våra öppna webbinarium. Under 30 minuter berättar vi om vår produkt, tekniken bakom och om genomförda installationer. Vi lyfter också fram studier och evidens som talar för den här typen av installation samt det värde som skapas. Webbinariet genomförs via Teams.

Du är också välkommen att boka ett digitalt möte med oss t.ex. om du har ett konkret projekt i åtanke eller vill fördjupa dig i vår värdekalkyl. Vi hjälper gärna till.

Räkna själv

Använd vår värdekalkyl för att få en grov uppskattning om hur Enduce energiåtervinnande golvbrunn påverkar dina fastighetsekonomiska nyckeltal. De värden du anger beräknas tillsammans schablonvärden i branschen och från aktuella studier. Läs mer i vår Kunskapsbank

Kommer strax

Gör vår fördjupade värdekalkyl

Vi hjälper gärna till med specifika beräkningar för en fastighet, såväl nyproduktion som renovering. Hör av dig till oss för att ta del av vår fördjupade värdekalkyl.

Frågor & svar

Slå på/av innehåll
Enduce golvbrunn återvinner värmen ur duschvattnet, den är enkel att installera och lätt att hålla ren. Det är en ny standard för golvbrunnar.  

Den integrerade plattvärmeväxlaren ser till så att värdefull energi inte spolas ut i avloppet. I stället används det utgående duschvattnet till att värma upp nytt vatten, i ett hygieniskt och robust system.    

Med Enduce golvbrunn återvinns 71–75 procent av energin (verifierat av RISE 2022). Det är mer än vad någon annan lösning på världsmarknaden kan prestera i dag. 

I övrigt är Enduce precis som vilken golvbrunn som helst. Den passar i de flesta badrum, är enkel att installera och lätt att rengöra för slutanvändaren. Läs manualen här.    
Enduce golvbrunn återvinner upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning. Det exakta beloppet du sparar kan variera beroende på ditt specifika användningsmönster, men generellt sett kan du förvänta dig betydande besparingar.
Genom att återvinna en stor del av energin vid varmvattenanvändning kan Enduce golvbrunn bidra till lägre kostnader för uppvärmning av vatten. Därför kan du se en minskning i din vattenfaktura över tid.
Genom att återvinna upp till 75% av energin vid varmvattenanvändning minskar Enduce golvbrunn energiförbrukningen och bidrar därmed till minskade koldioxidutsläpp. Du gör en positiv skillnad för miljön varje gång du duschar!
Besök gärna vår Kunskapsbank för svar på fler vanliga frågor och fördjupande information.
Porträtt av Henrik Hagman på Enduce

Henrik Hagman

Teknik- och produktchef
henrik.hagman@enduce.se
070-947 57 43

Porträtt av Aleksander Teir på Enduce

Aleksander Teir

Marknadsutvecklare
aleksander.teir@enduce.se
079-103 56 56

Kunskapsbank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.