Går den att installera i befintliga badrum?

Ja, Enduce golvbrunn går att installera såväl i nybyggnation som befintliga fastigheter.

I befintliga bostäder måste installation utföras i samband med ersättning eller montering av tätskikt. Med andra ord, om ni planerar en badrumsrenovering så kan Enduce E1 i de flesta fall installeras i samband med det. Hör av er för mer information.

Vi tillhandahåller Demokar till fastighetsbolag som vill testa vår teknik utan att bryta tätskikt. Dessa är inte ämnade som permanenta installationer utan hyrs under ett antal månader.

Hjälpte den här artikeln dig?

0
0

Kontakta oss

Porträtt av Henrik Hagman på Enduce

Henrik Hagman

Teknik- och produktchef 
henrik.hagman@enduce.se
070-947 57 43

Mer från kunskapsbanken

Hur duschplatsen utformas och ventilationen placeras spelar en stor roll för duschkomfort, badrumsklimat och inte minst energieffektiviteten.  
Enligt Boverket får energibesparande teknikers bidrag till förbättring av energiprestanda inkluderas i beräkningarna utifrån teknikens påvisade energibesparing.
Enduce minskar inte vattenförbrukningen totalt sett men varmvattenförbrukningen minskar. Resursbesparingen ligger i huvudsak i energin och inte i vattnet.

Lär dig mer på webbinarie

Delta gärna på våra regelbundna webbinarier för att lära dig mer om vår lösning. Under 30 minuter berättar vi om vår lösning, tekniken bakom och svarar på frågor. Webbinarierna genomförs via Teams.  

Du är också välkommen att boka ett enskilt möte t.ex. för att diskutera ett konkret projekt eller en specifik fråga.