Ny webbshop lanserad – säljer världens mest energisparande golvbrunn

I ett modernt hem kan uppåt 40 procent av energiförbrukningen gå åt till uppvärmning av varmvatten, och duschen är den största varmvattenförbrukaren. Dessutom rinner det uppvärmda vattnet ofta direkt ut i avloppet, vilket leder till stora mängder förlorad energi. 

Med duschgolvbrunnen Enduce E1 förbättrar fastighetsägaren lönsamheten genom sänkta driftkostnader och minskad miljöpåverkan. Förändringen märks direkt på energi- och varmvattenförbrukningen. 

– Intresset från privatpersoner är stort och därför lanserar vi en webbshop för att underlätta för alla som vill minska sin energiförbrukning, säger Thomas Holmberg och fortsätter: 

–  Genom att byta golvbrunn ger man sig på den enskilt största energiboven i sitt hushåll. Mycket har gjorts inom energieffektivisering inom fastighetsbranschen, men tyvärr är normen fortfarande att vi spolar varmvattenenergi – helt utan återvinning – rakt ut i avloppsnätet. Branschen behöver en ny standard! 

Enduces golvbrunn kan byggas in både i befintliga och nya byggnader – utan komplex teknik eller installation. Tekniken är innovativ och patenterad och har testats över 10 000 gånger och genomgått kvalitetssäkring i samarbete med etablerade aktörer inom VVS. 

Fram till 31 januari är det kampanjpris på Enduces golvbrunn. Klicka på länken och köp din golvbrunn här. 

Lär dig mer på webbinarium

Delta gärna på våra regelbundna webbinarium för att lära dig mer om vår lösning. Under cirka 45 minuter berättar vi om vår lösning, tekniken bakom och svarar på frågor. Webbinarierna genomförs via Teams. Varmt välkommen!

Senaste nytt